Home Werkwijze Aanbod Contact Over mij

In de loop van de evolutie is een nieuw type mens ontstaan.
Doordat het proces van evolutionaire veranderingen heel geleidelijk gaat, hebben we dat niet eerder opgemerkt.

De mensen van het nieuwe type zijn ontzettend goed in het zich aanpassen aan andere mensen. Het lijken net gewone mensen! En zelf realiseren ze zich ook niet dat ze een nieuw type mens zijn, dat maakt het er niet makkelijker op.

Ze voelen zich vaak 'anders´, 'vreemd' en niet begrepen en anderen kunnen naar ze kijken alsof ze zich af lijken te vragen of ze soms van een andere planeet komen (en vaak vragen ze zich dat zelf ook af!).
Ze voelen zich vaak ongemakkelijk bij 'gewone' mensen. Daardoor trekken ze zich terug in zichzelf en onttrekken zich aan het leven.
Nieuwe mensen zijn daadwerkelijk anders dan 'gewone' mensen!

We zijn nu op een punt in de Evolutie van de mens gekomen, dat de Nieuwe Mens niet meer kan volhouden dat hij of zij een 'gewoon' mens is. De verschillen zijn nu te groot geworden.

Het gezamenlijke leven is niet meer ondersteunend. De Nieuwe mens heeft een andere samenleving nodig dan de 'gewone' mens en zal die zelf moeten creëren.

Wereldwijd gaan Nieuwe mensen hun ware natuur ontdekken en doorlopen ze een transformatieproces. Dat transformatieproces is nodig omdat ze delen van zichzelf hebben onderdrukt en afgewezen om een 'gewoon' mens te kunnen zijn.

Ben jij een Nieuw mens? Dan zal je hier veel herkenning vinden.

Op deze pagina vindt je links naar informatie over dit transformatieproces.

fig1
De plaatjes laten de fases van het transformatieproces zien:
Van afgescheiden en uit evenwicht naar één met het leven en in balans.

Een transformatieproces is noodzakelijk om volledig te kunnen functioneren op het hogere niveau van bestaan zodat je je best mogelijke leven kunt co-creëren en leven.
Het is noodzakelijk omdat je totale innerlijke werkelijkheid verandert, maar ook de interactie met de bestaande werkelijkheid. Je moet je totaal losmaken uit je oude leven en je op een nieuwe manier verhouden tot je omgeving. Al je oude gewoontes en aangeleerde gedrag moet je opruimen en je moet leren op een nieuwe manier met je omgeving om te gaan.
Je nieuwe vaardigheden moet je ontwikkelen of leren op de juiste manier te gebruiken.

Ook het energetisch lichaam ondergaat grote veranderingen en als gevolg daarvan ook het fysieke lichaam. Je bewustzijn komt op een hoger niveau, een niveau dat noodzakelijk is om de samenhang van het Leven te kunnen bewar(k)en als je je leven co-creëert.

Tijdens dit proces functioneert je oude leven niet meer, terwijl je nieuwe leven er nog niet is.

Bij dit proces kan je alle ondersteuning gebruiken die er is. Aarzel niet om hulp in te roepen.
Kijk eens hoe ik je kan ondersteunen: Wat ik voor je kan doen

Reageren? Stuur een e-mail

Bedrijfsgegevens:
Praktijk Cisca de Lint
Dolfijnpark 4
2983 AZ Ridderkerk

T: 06-29236792
E: info@praktijkciscadelint.nl

KvK: 24462049

Aangesloten bij:
Beroepsvereniging CAT
CAT
Geschilleninstantie GAT
GAT