HOME OVER MIJ CONTACT  MENU

Meditatie: bepaal je volgende stap

 

 

Bepaal je volgende stap

Met deze meditatie stem je je mogelijkheden af op de mogelijkheden van anderen, zodat je je beste volgende stap kunt bepalen.
Je kunt de meditatie zo vaak doen als je wilt. Je kunt hem bijvoorbeeld iedere morgen doen om te bepalen waar je die dag het beste aan kunt werken, maar dat hoeft niet.
Het beste is om op je gevoel af te gaan en de meditatie te doen wanneer je daar behoefte aan hebt.

Levenspad Navigatiesysteem

De basis voor deze meditatie is een communicatiesysteem dat werkt via de chakra's. (Zie tekening hiernaast.)

De meditatie gaat ervan uit dat de Zielenster van dit systeem zich in de hartchakra bevindt. Dit is afhankelijk van de kwaliteit van de chakra's.
Om het communicatiesysteem goed te laten functioneren moeten de chakra's vrij kunnen draaien. Als er nog teveel energie-blokkades in de chakra's aanwezig zijn, dan moeten die waarschijnlijk eerst worden opgelost voor de Zielenster kan afdalen van zijn originele positie boven het hoofd naar zijn nieuwe positie in de hartchakra.
Als je het gevoel hebt dat ik de juiste persoon ben om je te helpen bij het schoonmaken van de chakra's en/of het installeren van de Zielenster, neem dan contact met mij op.

Ga voor de meditatie in een makkelijke stoel zitten met je voeten plat op de grond. Zorg dat je zo recht mogelijk zit, maar wel comfortabel.
Sluit je ogen, zodat je je goed kunt richten op wat er binnen in je lichaam gebeurt. Kijk, voel of luister.
Voor de ademhaling kan je een yoga-ademhalingstechniek gebruiken waardoor je de lucht hoorbaar door je keel in- en uitademt. Dit helpt je om je beter af te stemmen op je binnenwereld. 
Ik vond dit instructiefilmpje van Esther Eckhart op youtube:
Yoga-ademhaling Ujjayi

MEDITATIE

hoofdtelefoon

Klik hier om naar de meditatie te luisteren (5:44 min.)

 

 

Bedrijfsgegevens:
Praktijk Cisca de Lint
Dolfijnpark 4
2983 AZ Ridderkerk

T: 06-29236792
E: info@praktijkciscadelint.nl

KvK: 24462049

Aangesloten bij:
Beroepsvereniging CAT
CAT
Geschilleninstantie GAT
GAT