Heel je innerlijke vuur, bevrijd je innerlijke draak
heling via het symbolische verhaal van Arthur en de Draak

13 augustus 2017

Transformerend vuur

Ieder kind wordt geboren met nieuwe mogelijkheden om het leven te vormen, leven en ervaren, ook jij. Mogelijkheden die niet bestaan in de wereld waarin je bent geboren.

Om je nieuwe mogelijkheden te kunnen gebruiken in deze wereld, heb je ook vaardigheden nodig om ruimte te creëren voor jouw nieuwe creaties èn om de oude wereld zo te transformeren dat jouw mogelijkheden in de wereld geïntegreerd kunnen worden.

Deze vaardigheden en mogelijkheden moeten echter nog ontwikkeld worden. Als kind gebruik je deze vaardigheden al wel, maar nogal onbehouwen en ruw. Dit stuit op weerstand van je omgeving. Ook al, omdat je mogelijkheden onbekend zijn. De mensen om je heen hebben geen idee wat je doet en waarom.

Het resultaat is dat je je nieuwe vaardigheden en mogelijkheden probeert te onderdrukken (wat maar deels gaat). Dat heeft tot gevolg dat jij een wereld in stand houdt die niet bij je past, tenzij je je aanpast aan die wereld.

Meditatieve healing

De healing in het filmpje hieronder is een voorbeeld van de healingen die ik geef in de groepshealingsessie.

Neem een rustig moment om de healing te doen.
Ga zitten in een makkelijke stoel. Je voeten plat op de grond. Zit zoveel mogelijk rechtop, sluit je ogen en wees alert wat er in je lichaam gebeurt.

Luister de sessie helemaal af.
Vooral de afsluiting waarbij je weer in het hier en nu komt en je weer volledig aardt in je lichaam door je aandacht op je voeten te richten.
Als je dit overslaat zou je je daarna onevenwichtig kunnen voelen.

Geniet van de magie!

Symboliek, de taal van de Ziel

Een symbolisch verhaal zoals dat van Arthur en de draak is bedoeld om snel tot inzicht te komen over de oorzaak van een blokkade, een bepaald probleem of situatie waar je in zit, waardoor deze geheeld kan worden.
Symboliek is de taal van de Ziel.
Via symbolische verhalen kan de Ziel heel helder aan jou als mens overbrengen wat de kern van het probleem is, hoe het wordt veroorzaakt en hoe het kan worden op gelost.
Ik versta de taal van de Ziel en kan de boodschap op een heldere manier overbrengen, waardoor heling tot stand kan komen.

Krul

Bedrijfsgegevens:
Praktijk Cisca de Lint
Dolfijnpark 4
2983 AZ Ridderkerk

T: 06-29236792
E: info@praktijkciscadelint.nl

KvK: 24462049

Aangesloten bij:
Beroepsvereniging CAT
CAT
Geschilleninstantie GAT
GAT